Müsli

1 pakk suuri kaerahelbeid
1/2 pakki india pähkleid
veidi päevalilleseemneid
veidi kõrvitsaseemneid
2 spl mett
1 spl kookosrasva
jõhvikaid / kollaseid rosinaid
kaneeli

Sulata mesi ja kooksosrasv pannil. Viska sisse pähklid ja seemned, sega nii, et kõik on niisked, kalla otsa pakk kaerahelbeid ja sega nii, et võimalikult paljud saaks selle möksiga kokku. Kalla pannitäis paberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta ahjus 180 kraadi juures, pöördõhuga nii kaua kuni on ilus kuldpruun see mass. Vahepeal peab segama ja jälgima, et pähklid ära ei kõrbeks. Kui valmis, maitsesta kaneeliga ja lase pannil ära jahtuda. Jahtunult lisa juurde alles maitse järgi jõhvikaid või rosinaid. Hoiusta suletud purgis.