Brownied maapähklivõiga

225 g võid
300 g suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
4 muna
65 g kakaod
125 g nisujahu
1/2 tl küpsetuspulbrit
1/4 tl soola
100 g - tunde järgi maapähklivõid
200g tumedat šokolaadi (50 g sulatatud võiga, ülejäänud tükkidena taigna sisse)

Sulata või ja šokolaad. Lase veidi jahtuda ja lisa suhkur ja vanillisuhkur. Vispeldades lisa ükshaaval sisse munad ja kakao. Lisa jahu, sool ja küpsetuspulber ja sega kuni mass on ühlane. Lisa taignasse šokolaadi tükid (võib teha ka snikersiga). Vala vormi. Peale nirista maapähklivõid, selleks on mugav kasutada nuga. 

Ahi: 175 kraadi, pöördõhk. Küpseta 35-40 min kuni tainas hakkab vormi külgedelt lahti tulema. Testimiseks hambatikk keskele, kui tuleb puhtalt välja on valmis. Seest peab jääma nätske ja pealt kuiv! Kõige paremad jahtunult.