Chilli con carne
500 g hakkliha
2 sibulat
2 purustatud küüslauguküünt
1 sl tšillipulbrit / 1 värske tšilli ja veidi tšillipulbrit lisaks
1 tl oreganot
veidi Cayanne pipart
800 g = 2 purki punaseid konservube tomatikastmes
2 paprikat
800 g = 2 purki purustatud tomateid
800 g = 2 purki punaseid konservube tomatikastmes
2 paprikat
800 g = 2 purki purustatud tomateid
Prae hakitud sibul, hakkliha, küüslauk ja tšilli pannil, kuni on pruunistunud. Kui see on valmis vala ahjuvormi ning lisa kõik muud koostisained kokku ja sega omavahel. Lase ahjus podiseda ja maitsestuda, panni peal tehes ei tule nii maitsev ja kogu see mass minu pannile ära ei mahu ka.
Ahi: 180 kraadi, pöördõhk ~40 minutit.
Serveeri riisiga.