Vürtsikas hakkliha riisiga
400 g hakkliha
1 tl tükeldatud ingverit
1 küüslauguküüs
1 osa pruuni suhkrut (1/4 cup) või mett
1 osa sojakastet (1/4 cup)
1 tl seesamiõli
1 tl tšillikastet (Sriracha)
2 tl tüheldatud rohelist varssibulat
1 tl tükeldatud ingverit
1 küüslauguküüs
1 osa pruuni suhkrut (1/4 cup) või mett
1 osa sojakastet (1/4 cup)
1 tl seesamiõli
1 tl tšillikastet (Sriracha)
2 tl tüheldatud rohelist varssibulat
+ Gochujangi 2 spl
+ keedetud riis
Prae hakkliha korralikult pruuniks (õli pole vaja lisada, praeb omas mahlas hästi). Maitsesta soola-pipraga. Kui on juba päris valmis lisa tükeldatud ingver ja küüslauk. Sega kausis kokku suhkur, sojakaste, seesamiõli (kui mul seda ei olnud, panin tahini peale koorunud õli) ja tšillikaste (olen pannud sweet chili sauce'i, srirachat, veidi tšillihelbeid/ ühe värske tšilli ja natuke cayanne pipart). Vala kaste hakkliha peale, lisa sibul ja lase natukene muliseda.
Serveeri riisiga.
+ keedetud riis
Prae hakkliha korralikult pruuniks (õli pole vaja lisada, praeb omas mahlas hästi). Maitsesta soola-pipraga. Kui on juba päris valmis lisa tükeldatud ingver ja küüslauk. Sega kausis kokku suhkur, sojakaste, seesamiõli (kui mul seda ei olnud, panin tahini peale koorunud õli) ja tšillikaste (olen pannud sweet chili sauce'i, srirachat, veidi tšillihelbeid/ ühe värske tšilli ja natuke cayanne pipart). Vala kaste hakkliha peale, lisa sibul ja lase natukene muliseda.
Serveeri riisiga.