Kung Pao Kana

400 g tükkideks lõigatud kanafileed
õli
tärklist (maisi/kartuli), nii palju, et kana oleks kõik õrnalt valge - teeb krõbedaks
3 sl hakitud rohelist sibulat
2 küüslaugu küünt
1 purustatud punane tšilli
0.5 tl hakitud ingverit
1 sl riisiäädikat
5 sl sojakastet
2 tl mett
2 sl pruuni suhkrut
veidi kooritud maapähkleid (või india pähkleid)

+ riis

Sega kanaribad ja tärklisega. Kuumuta pannil õli . Prae kana kõrgel kuumusel väljast pruunikaks. Seest küpseb kana juba kastme sees. Lisa pane pannile sibulad, küüslauk, tšilli ja ingver, prae pidevalt segades natuke aega. Vala pannile riisiäädikas, sojakaste, suhkur  ja mesi. Võib need ka enne väikeses kausis kokku segada, aga suhteliselt ebavajalik. Sega, kuni kana on kastmega kaetud, lisa pähklid ja kuumuta läbi.