Rabarberi kissell
500 g hakitud rabarberit (pool mõõdukannu)
1 l vett
2 dl suhkrut
3 sl tärklist (triiki)
Koori rabarber ja lõika kuubikuteks. Beebisid ei pea koorima. Pane rabarber potti, vala peale külm vesi ja kuumuta keemiseni. Keeda tasasel tulel 10 minutit või kuni rabarber on pehme. Sügavkülmutatud rabarber läheb hirmus kiiresti pehkeks. Lisa suhkur ja nirista juurde vähese külma veega lahustatud tärklis. Kuumuta keemiseni ja tõsta pott seejärel kohe tulelt.
Puista peale veidi suhkrut - siis ei teki kisselli pinnale 'nahka'.
1 l vett
2 dl suhkrut
3 sl tärklist (triiki)
Koori rabarber ja lõika kuubikuteks. Beebisid ei pea koorima. Pane rabarber potti, vala peale külm vesi ja kuumuta keemiseni. Keeda tasasel tulel 10 minutit või kuni rabarber on pehme. Sügavkülmutatud rabarber läheb hirmus kiiresti pehkeks. Lisa suhkur ja nirista juurde vähese külma veega lahustatud tärklis. Kuumuta keemiseni ja tõsta pott seejärel kohe tulelt.
Puista peale veidi suhkrut - siis ei teki kisselli pinnale 'nahka'.