Banaani blondie
Enamasti teen neid banaaniküpsetisi siis, kui banaanid on pruuniks läinud, keegi neid enam nagunii ei söö ja pudru sisse panemiseks on neid liiga palju järel.
1/2 cup maapählivõid
1/3 cup mett
1 muna
1 tl vanillisuhrut
1 tl vanillisuhrut
1 tl küpsetuspulbrit
1 cup jahu
1/3 cup šokolaaditükikesi (neid on hea osta Gemossist, tava šoks vist sulab rohem laiali)
1 cup jahu
1/3 cup šokolaaditükikesi (neid on hea osta Gemossist, tava šoks vist sulab rohem laiali)
Purusta kahvliga banaanid, klopi sisse muna, lisa kõik muud koostisosad ja sega tainas kokku. Määri vorm õliga (kasutasin ise kookosrasva). Meil on selleks kõige parem kasutada ruudukujulist klaasist vormi.
Ahi: 180 kraadi, 15-25 minutit (mul jäi 15 minuti pealt liiga lödi, aga retseptis oli nii öeldud)