Saiasem rabarberikook
5 keskmist rabarberivart
3 muna
150 g võid
2 dl suhkrut (kui on siis pruuni/fariin)
3 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
1/4 tl soola
kaneeli
Koori rabarberid ja tükelda, raputa peale veidi suhkrut ja kaneeli. Vahusta toasoe või suhkruga, lisa vahustades munad. Sega omavahel jahu, sool ja küpsetuspulber. Sega või-munavahu hulka jahusegu ja rabarberitükid ja vala tainas võiga määritud koogivormi.
3 muna
150 g võid
2 dl suhkrut (kui on siis pruuni/fariin)
3 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
1/4 tl soola
kaneeli
Koori rabarberid ja tükelda, raputa peale veidi suhkrut ja kaneeli. Vahusta toasoe või suhkruga, lisa vahustades munad. Sega omavahel jahu, sool ja küpsetuspulber. Sega või-munavahu hulka jahusegu ja rabarberitükid ja vala tainas võiga määritud koogivormi.
Ahi: 180 kraadi, 30-35 minutit