Pitsakringel

500 g pärmi lehttainas
määrdejuustu
1 pakk viilutatud sinki
u 200 g juustu (panin 
soola
seesamiseemneid
pintseldamiseks muna (kui viitsid, ma ei pintseldanud)

Kaste: 
4-6 supilusikat tomatipastat
1tl paprika maitseanet
nautke oreganot/basiilikut

Võta tainas tunniks ajaks toatemperatuurile sulama. Kui sulanud, siis rulli ristkülikuks. Määri pealt sulajuustuga. Sega kokku tomatipasta ja matseained ja määri see sulajuustu peale laiali. Singi ja juustu panin lihtsalt viiludena peale ja rullisin pikemast otsast kokku ning keerasin rullitud toru ringiks. 

Lõika sälgud sisse nagu siin. Ehk keskelt läbi ei lõika ja keera iga väike jupp külje peale. Siis tuleb selline kringli näoga ilus kroon. Puista peale seesamiseemneid. 

Ahi: 180 kraadi, pöördõhk, 25-30 min