Täidetud paprikad

1 pk hakkliha (400g)
4 paprikat
1 suur sibul
2 purustatud küüslauguküünt
3 spl tomatipastat
200 g hapukoort
3-4 spl värsket tilli, soola pipart
riivjuustu

Lõika paprikad pooleks ja puhasta seemnetest.

Sisuks: Prae hakkliha ja sibul. Veidi hiljem lisa küüslauk, maitsesta soola ja pipraga ning lisa tomatipasta. Kuumuta läbi, lisa hapukoor ning kuumuta uuesti. Lisa hakitud tilli.

Tõsta paprikad ahjuvormi ja täida seguga. Mul oli sellele alusele lisaks veel leivavorm, kuhu kaks paprikapoolikut panin. 4 paprikaga mahub see hakklihasegu ilusasti ära.

Ahi: 200 kraadi, pöördõhk, u 30-40 minutit.

Enne valmimist võta ahjust välja ja pane peale juust ning lase ahjus ära sulada. Kõrvale võib pakkuda riisi või värsket salatit aga on ka omapäi mõnus roog.