Sibulakoore munad
Iga jumala aasta googeldan, kuidas neid sibulakoortega mune keeta, seega tundub mõistlik siia kirja panna.
Pane sibulakoored enne vette likku, et nad paremini muna ümber nakkuksid, mõned soovitavad lihtsalt muna märjaks teha. Mina olen mässinud koori muna ümber, aga paljud teevad nii, et panevad koored kaltsule ja siis seda kinni mässides jääb muna keskele.
Munad pannakse külma veega keema ja keedetakse alates vee keema tõusmisest 10-15 minutit
Pane vette 1spl äädikat (aitab värvil kinnistuda) ja veidi soola (hoiab mune katki keemise eest).
Pane sibulakoored enne vette likku, et nad paremini muna ümber nakkuksid, mõned soovitavad lihtsalt muna märjaks teha. Mina olen mässinud koori muna ümber, aga paljud teevad nii, et panevad koored kaltsule ja siis seda kinni mässides jääb muna keskele.
Munad pannakse külma veega keema ja keedetakse alates vee keema tõusmisest 10-15 minutit
Pane vette 1spl äädikat (aitab värvil kinnistuda) ja veidi soola (hoiab mune katki keemise eest).