Kotletid
3 viilu saia või 1 dl riivsaia
2 dl vett
1 sibul
400-500 g hakkliha
1 muna
2 dl vett
1 sibul
400-500 g hakkliha
1 muna
maitseained: sool, pipar, nt pune/tšilli/cayanne pipar/küüslauk
võib lisada ka riivitud porgandeid (3tk)
Pane saiaviilud või riivsai umbes viieks minutiks kaussi vee sisse ligunema.
Haki sibul peeneks ja prae kergelt väheses õlis (muidu jäävad toored tükid, aga võib sedasi ka). Lisa hakkliha, muna, sibul ja maitseained ning sega ühtlaseks. Vormi saadud tainast märjaks kastetud kätega kotletid ja prae mõõdukal kuumusel.
Pane saiaviilud või riivsai umbes viieks minutiks kaussi vee sisse ligunema.
Haki sibul peeneks ja prae kergelt väheses õlis (muidu jäävad toored tükid, aga võib sedasi ka). Lisa hakkliha, muna, sibul ja maitseained ning sega ühtlaseks. Vormi saadud tainast märjaks kastetud kätega kotletid ja prae mõõdukal kuumusel.