Tervislikud ja kiired blenderi muffinid
Tainas:
2 banaani
100 g maapähklivõid
100 g maapähklivõid
2 muna
3 sl kaerahelbeid
0,5 tl soodat
2 sl pruuni suhkrut
3 sl kaerahelbeid
0,5 tl soodat
2 sl pruuni suhkrut
Lisaks:
75 g tumedat šokolaadi (hakitult)
Pane kõik taina komponendid blenderisse retseptis antud järjekorras ja blenderda. Määri vorm õliga (kuna rasvainet sees pole, siis jääb hästi kinni). Vala taigen vormi ja sega šokolaaditükid võrdselt igasse vormi. Küpseta 180 kraadi juures umbes 25 minutit.
75 g tumedat šokolaadi (hakitult)
Pane kõik taina komponendid blenderisse retseptis antud järjekorras ja blenderda. Määri vorm õliga (kuna rasvainet sees pole, siis jääb hästi kinni). Vala taigen vormi ja sega šokolaaditükid võrdselt igasse vormi. Küpseta 180 kraadi juures umbes 25 minutit.
Kaunista tuhksuhkruga.