Teriyaki Kana nuudlid

Marinaad:  
300 ml keevat vett
30 g pruuni suhkrut
150 ml sojakastet
30 g koorimata ingverit (riivitult)
6 küüslauguküünt (purustatult)
1–2  teelusikat tšillihelbeid (panin 2 suurt, võib-olla 1,5 oleks parajam ;)

5 kana kintsuliha tükki
225g vermicelli nuudleid või muid nuudleid

Garneering:
peotäis koriandrit (hakitud)
3 peeneks hakitu värsket sibulat
1 punane tšilli (mulle tundus see värske tšilli veidi liiga terav, aga oli ilus!)
seesamiseemneid

Võta suur ahjuvorm, vala põja suhkur ja keev vesi ja sega kuni suhkur on sulanud.  Siis lisa sinna segusse muud marinaadi komponendid ja sega. Pane kana marinaadi seisma vähemalt 30 minutiks, kõige parem oleks jätta marineerima üleöö, et maitsed korralikult sisse imbuks. 

Pöördõhuga ahjus küpseta kana 180 kraadi juures 25 minutit. Võta vorm ahjust, tõsta kanatükid välja ja aseta nuudlid marinaadi sisse. Kui vedelikku pole piisavalt, lisa keevat vett, et nuudlid oleksid kaetud ja astea kanatükid nuudlite peale. Nii kana pruunistub ja nuudlid valmivad. Küpseta nii kaua, kui nuudlipakil on küpsemisaeg. Kanatükkidel võid vahepeal külge keerata. 

Serveeri koos garneeringuga. Mina nagu ikka koriandrit poest ei saanud ja sibulat unustasin osta :D