Röstitud rooskapsad
Pakk rooskapsaid (u 500 g)
Pese kapsad ja lõika pooleks. Aseta ahjuplaadile lõikepind allapoole ja rösti ahjus.
Ahi: 220 kraadi, 15 minutit.
Magus tšillikaste
2 küüslauguküünt hakituna
väike jupp ingverit hakituna
3-4 sl magusat tšillikastet
2 sl sojakastet
2 sl srirachat
õli praadimiseks
Kuumuta pannil õli ja prae vaiksel kuumusel hakitud küüslauku ja ingverit mõned minutid. Sega need siis magusa tšillikastme, sojakastme, srirachaga ja kalla rooskapsastele. Sega läbi ja serveeri kohe.
Kalakastmega vürtsikas kaste
Pese kapsad ja lõika pooleks. Aseta ahjuplaadile lõikepind allapoole ja rösti ahjus.
Ahi: 220 kraadi, 15 minutit.
Magus tšillikaste
2 küüslauguküünt hakituna
väike jupp ingverit hakituna
3-4 sl magusat tšillikastet
2 sl sojakastet
2 sl srirachat
õli praadimiseks
Kuumuta pannil õli ja prae vaiksel kuumusel hakitud küüslauku ja ingverit mõned minutid. Sega need siis magusa tšillikastme, sojakastme, srirachaga ja kalla rooskapsastele. Sega läbi ja serveeri kohe.
Kalakastmega vürtsikas kaste
3 küüslauguküünt hakituna
1 väike sibul hakituna
väike jupp ingverit hakituna
1-2 tšillipipart hakituna
3-4 sl kalakastet võid asendada sojakastmega
2 sl mett või rafineerimata roosuhkrut
1 laimi mahl
veidi vett
Serveerimiseks seesamiseemneid ja värsket koriandrit
Kuumuta pannil õli ja prae vaiksel kuumusel hakitud küüslauku, sibulat ja ingverit mõned minutid. Tõsta siis purustajasse või blenderisse, lisa sinna teised koostisosad. Kalla kaste rooskapsastele (võib juhtuda, et kogu kaste ei kulu ära, seega ära korraga kogu kastet kapsastele kalla). Serveerides lisa kapsale seesamiseemneid ja värsket hakitud koriandrit.
1 väike sibul hakituna
väike jupp ingverit hakituna
1-2 tšillipipart hakituna
3-4 sl kalakastet võid asendada sojakastmega
2 sl mett või rafineerimata roosuhkrut
1 laimi mahl
veidi vett
Serveerimiseks seesamiseemneid ja värsket koriandrit
Kuumuta pannil õli ja prae vaiksel kuumusel hakitud küüslauku, sibulat ja ingverit mõned minutid. Tõsta siis purustajasse või blenderisse, lisa sinna teised koostisosad. Kalla kaste rooskapsastele (võib juhtuda, et kogu kaste ei kulu ära, seega ära korraga kogu kastet kapsastele kalla). Serveerides lisa kapsale seesamiseemneid ja värsket hakitud koriandrit.