Tom Kha
Tom Kha maitseainesegu (Santa Maria)
200 g shampinjone
1 purk kookospiima (400g)
200 g shampinjone
1 purk kookospiima (400g)
1 purk vett
200 g kanaliha
1 tomat / paprika
võimalusel sellerit või ka sügavkülmutatud juurikaid
200 g kanaliha
1 tomat / paprika
võimalusel sellerit või ka sügavkülmutatud juurikaid
Vala potti maitseainesegu, kookospiim ja sama purgitäis lisa ka vett. Aja keema. Keevasse segusse lisa toorelt tükkideks lõigatud kanaliha ja keeda 5 minutit. Seejärel lisa hakitud seened, tomat või paprika ja muud juurikad sügavkülmast. Sel korral oli mul ka üks seller üle, seega lõikusin kaselle suppi sisse. Tavaliselt pole pannud. Lisasin ka külmutatud aedube. Keeda veel 5 minutit ja supp ongi valma.