Mulgipuder

10 kartulit
1.5 dl odrakruupi
300-500 g paksu seapeekonit 
soola
1-2 sibulat

Pese kruubid külma veega ning keeda neid kuni 1 h. Nii on pakil kirjas, meie kahekordsel katsetusel on nad 30 minutiga pehmeks keenud. Keeda teises potis kartulid väikeste tükkidena, sest hiljem pressid nad nagunii pudruks. Seega tükkidena saab kiiremini. 

Kui mõlemad on pehmed, vala ühte potti ja suru pudrunuiaga kartulid pudruks. 

Pannil prae sibul kuldpruuniks ja vala see taldrukule/ pudrupotti (muidu kõrbeb ära). Siis prae tükkideks lõigatud ja tugevalt soolatud liha. Kui liha on valmis, lisa seegi koos rasvaga pudupotti ja sega sisse. 

Antonile meeldib süüa hapukoorega, mulle meeldib kõrvale keefirit juua. Igatahes täiega nämm.