Täidetud suvikõrvits

Suvikõrvitsaid
500 g hakkliga
1  tomat
1/2 paprikat
2 küüslauguküünt
1 sibul
riivjuustu
veidi sula- või toorjuustu
soola, pipart
maitsestamiseks maitserohelist: tüümian / pune / basiilik / petersell


Pikliku suvikõrvitsa puhul lõika pikkupidi pooleks. Uurista lusikaga suvikõrvitsatest sisu välja, nii et koore osa jääb terveks. Pildil olevate puhul lõikasin mõlemast otsast ära kõvad otsad ja uuristasin.
Tükelda välja uuristatud suvikõrvits. Samuti koori ja tükelda sibul ning tomat väikestest kuubikuteks.

Prae pannil õlis hakkliha, küüslauk ja sibul, kuni hakkliha on korralikult läbi praadinud. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa juurde suvikõrvits, tomat, Paprika. Maitsesta. Prae veel kuni suvikõrvitsast ja tomatist eraldunud vedelikku enam pannil ei ole.

Laota suvikõrvitsad ahjuplaadile. Kõige põhja võib panna ka sula- või toorjuustu ja täida hakkliha seguga. Puista üle riivjuustuga. 

Ahi: 180°C, pöördõhk 25 minutit
Serveeri riisiga.

Sellest hakklihamöksist ja riisist, mis üle jääb saab järgmiseks päevaks mõnusa lõunasöögi.