Nätske banaanikook

Meie vormi jaoks:
3 + 1 banaani
1 tl kaneeli
1 dl mandlipiima/piima
2 dl jahu
0.5 tl küpsetuspulbrit
0.5 tl soodat
Veits soola
50 g tumedat šokolaadi
1 sp suhkrut
veidi õli

Eelkuumuta ahi 180 kraadini.

Purusta 3 banaani poole tl täie kaneeliga kahvliga kausis ühtlaseks massiks. Sega juurde piim.
Lisa jahu, küpsetuspulber, sooda, suts soola ning hakitud šokolaad ning sega kõik ühtlaseks, kuid ainult nii palju, et kogu jahu seotud oleks, üle segada kindlasti ei maksa. Määri keeksivorm kergelt õliga ning raputa üle suhkruga. Lõika banaan viiludeks ja lao vormi põhja ja puista üle poole tl kaneeliga. Kalla tainas banaanidele ning küpseta umbes 40 minutit kuni kooki susatud tikk sealt puhtana välja tuleb.