"Head" nuudlid
Ehk Pad Thai nuudlid kanaga. Algretsept.
400 g kanaliha
200 g riisinuudleid
1 porgand
1 paprika
Hiina kapsast 1/4 või 1 rooma salat
1 muna
Kastmeks (kõike 2s spl): Kalakaste, riisiäädikas, sojakaste, pruun suhkur (ilmselt sobiks mesi ka)
Garneeringuks pähklipuru ja rohelist sibulat.
Raseeri kartulikoorijaga porgandist peened ribad ja lõika need omakorda kitsasteks ribadeks. Haki paprika peenikesteks ribadeks ja kapsas.
Sega kausis kokku kaste.
Prae kanatükid pannil. Kui neel on valmis, viska pannile juurikad ja prae neid u 3 minutit. Siis lükka need äärtesse ja löö muna panni keskele, lase veidi hüübida ja siis aja segamini, nagu teeks munaputru, et ta küpseks ilusti ära.
Keeda riisinuudleid 3 minutit. Ja kurna.
Lisa kaste ja nuudlid pannile ja sega läbi.
Vürtsikate jaoks võib srirachat lisada. Mulle tundub, et siia sobiks küüslauk ka juurde.