Kurgi-avokaado nuudlisalat

1 pk (180g) riisinuudleid
100 g külmutatud edamame ube (selveris Sojaoa nime all)
1 kurk
1 avokaado
peotäis münti (tihtipeale mul seda ei ole ja teen ilma)
2 spl seesamiseemneid
100 g röstitud india pähkleid

Kaste: 
1 laimi mahl
2 sl seesamiõli (röstitud oli retseptis, aga panin tavalist)
1 sl soja/tamarit
2 sl veiniäädikat
sool
(algretseptis oli ka 1 sl misopastat, aga ma ei ole kasutanud)

Keeda edamame oad + riisinuudlid 3-5 min. Kui on valmis, kurna ja vala külma veega üle, et need edasi ei küpseks ja kalla kaussi. 

Haki kurk ja avokaado kuubikuteks. Haki münt peeneks. Rösti seesamiseemned pannil st vala nad lihtsalt kuumale pannile ja sega neid, valmis on kui on veidi kuldseks tõmmanud. Tegelt enamasti ei viitsi ma neid röstida ja panen niisama. India pähklid ostsin röstitult aga võib ka pannil/ahjus röstida (õlita). Vala kõik need komponendid kaussi.

Sega kõik kastme komponendid kokku ja vala salatile peale enne serveerimist.